Hur vi arbetar


Hur vi arbetar med bröllopsblommor

Vi arbetar enligt följande process med brudbukett, tärnbukett, corsage, bröllopsblommor, bröllopsbåge, bröllopskrans, kyrkdekoration, bordsdekoration, dekoration av festlokal, samt övrig bröllopsdekoration.


Det börjar med att brudparet fyller i vårt formulär och därmed anmäler sitt intresse med information om datum, plats, information och önskemål om utformning, design och tema av blommor, brudbukett, och övrigt bröllopsarrangemang.


Därefter sker en konsultation och vi träffas personligen går igenom budget, material, omfattning och ideer av design på brudbukett, tärnbukett, kyrkdekoration, bröllopsblommor i festlokal. Bröllopsblommor skall enligt oss följa årstiden beroende på om det är ett bröllop på vår-sommar-höst eller varför inte ett vackert vinterbröllop. Vi planerar helt enkelt allt som är viktigt för er bröllopsdag.


Detta moment är viktigt då leveranser och känsla ska klaffa och bli helt perfekt. Detta ligger sedan till grund för det pris som lämnas. Har kunden klargjort en budget för brudbukett och blomsterarrangemang innan, anpassar vi oss såklart efter den. Cirka en vecka innan bröllopet tar vi hem alla blommor, blommorna skall nämligen rensas, snittas och sättas i rätt tempererat vatten för att hålla högsta kvalitet och framför allt vara i sitt vackraste stadie just på bröllopsdagen! Då behövs det tid.


Under veckan passas blommorna så att de slår ut vackert och se till att de står i ett lagom tempererat rum eller svalt om man inte vill att de skall slå ut mer. För att brudbuketten skall vara i den absolut bästa versionen som är möjlig, handlar det här momentet om precision och erfarenhet.


Dagen innan bröllopet arrangeras alla blommor i buketter, bröllopsbågar, kransar, bordsdekorationer, cosage med kärlek och kreativitet och förvaras svalt över natten för att sedan levereras och monteras i festlokal och vigselplatsen på den stora dagen!


Det ligger det ett gediget arbete bakom en perfekt brudbukett, bröllopsblommor och övrig bröllopsdekoration. Det krävs fingertoppskänsla för att få allt att klaffa. Men det är absolut värt allt hårt arbete – för det finns inget bättre än att se brudparets ansikten när de ser sin brudbukett och bröllopsblommor.

Fyll i formuläret för att boka kostnadsfri konsultation

 
 
 
 
Telefon
E-post
 
 

Foryoubyme AB

               

Cylindervägen 20

131 52 Nacka Strand

Stockholms Län


Tel: 076-8306922

E-post: Info@4youbyme.se